Coaching

Som hälsocoach är jag en mentor. Jag bygger individuella relationer för att kunna gör en hållbar plan och mål som funkar specifikt för dig.

När det kommer till att leva ett holistiskt hållbart liv så finns det ingen ”one size” som kommer att fungera. För att alla fungerar olika. Jag kommer att anpassa planen efter dig. Var du befinner dig, vad du vill uppnå och efter dina unika behov.

Du kan ännu bättre och en professionell coach hjälper dig fokusera på de viktigaste frågorna i ditt liv och din karriär. Coachning erbjuder en metod att behålla fokus och hitta den bästa lösningen för dig. Du som coachas prioriterar själv frågorna du vill bearbeta under samtalen.

Holistiskt perspektiv – Att gå ner ett par kg eller att gå till gymet ett par timmar om dagen kan vara bra mål. Men bara om det är en del av ett större perspektiv. Det måste främja hela dig. Jag tar ett holistiskt perspektiv. Det måste passa in i ditt liv.

Motivation – När du går till en läkare vill hen hjälpa dig med just exakt det problemet som du söker för. Men de har inte tid att följa dina problem ur ett helhetsperspektiv. Det är det glappet som en hälosocoach fyller. Jag är ett komplement som hjälper dig att identifiera inre och yttre barriärer som står mellan dig och ditt välbefinnande.

Ett steg i taget – När du exempelvis börjar sporta finns det ingen tränare som förväntar sig att utövaren är redo för OS efter första träningen. På samma sätt förväntar jag mig inte att du ska uppnå totalt välbefinnande över en natt. Jag vet att hållbar hälsa kommer steg för steg genom viktiga förändringar. Jag är är med dig den långa vägen.

Hållbarhet – Som hälsocoach använder jag akademiska modeller av beteendeförändringar som empiriskt bevisats ge verkliga, varaktiga resultat. Jag har både praktisk och akademisk erfarenhet av det jag gör.

Att jobba tillsammans med en hälsocoach är en investering i dig själv. Förhoppningsvis är detta någonting du har med dig resten av ditt liv. Där du kan ta fram metoder och modeller när du behöver dem genom livet.

Att jobba med sitt eget livslånga i välbefinnande är det bästa du kan göra för dig själv.

COACHINGPAKET

Paket 1: 3 tillfällen: 4 500:- ex moms

Paket 2: 6 tillfällen: 7 800:- ex moms

Paket 3: 10 tillfällen: 12 000:- ex moms