Om mig

Hej, jag är Caroline!

Jag tror att välbefinnande och harmoni är djupt individuellt. Vad som är en kvinnas väg till hälsa och harmoni är inte nödvändigtvis det som passar den andra.

En kvinnas väg till harmoni kan kräva bra stresshantering medan en annans väg kan vara en bra hudvårdsritual.

Hur som helst, så är det den holistiska bilden som är viktig för mig. Att aldrig dela sinnet från kroppen eller kroppen från sinnet.
Jag tror att vi når dit genom att alltid våga vara ärlig. Ställa ärliga frågor och ha uppriktiga konversationer. Om allting som rör oss kvinnor. Vad vi äter, hur våra sexliv är, om ångest, om att vara förälder och om meditation.

Om du undrar över någonting, är chansen ganska så stor att även någon annan undrar samma sak. Svaren hjälper oss att närma oss vad välbefinnande och hälsa betyder för var och en av oss, och jag hoppas att de hjälper dig också.

Varför jag startade Frejja?

Jag behövde gå rakt in i väggen flera gånger innan jag fattade galoppen. Första gången trodde jag inte på min läkare. Jag förstod att någonting var fel för att jag var så himla trött men jag kunde inte sova. Men jag var mitt uppe i jobb, utbildning, småbarn och äktenskap. Alla hade väl det så?

Det är oerhört svårt att stanna upp när man är mitt i livet. Hur gör man det liksom?

Men jag blev varse efter ett par omgångar. Det behövdes bli riktigt illa innan jag förstod. Till den grad att jag hade allvarliga fysiska problem. Jag kunde inte gå ordentligt i trappor och jag kunde inte sova för att jag hade ont i ryggen.

Under den här tiden utbildade jag mig till hälsocoach och nutritionist. Men framförallt lärde jag mig det hårda vägen till ett hållbart liv.

Hur många av oss lever är i längden ohållbart. Vi värdesätter och jagar saker som i slutändan inte är det som betyder mest för oss.

Jag startade Frejja för att hjälpa dig att undvika mina misstag så att du kan leva hållbart för dig.